Spela bingo och vinn en kryssning i Karibien!

vinn kryssningSpela bingo och vinn en kryssning med Paf. Club Paf som alltid har fantastiska tävlingar med otroligt fina priser, allt från bonuspengar till prylar och lyxiga resor. Vi har själv vunnit resor med Paf till USA ett par gånger. Kvaliteten på resorna är otroligt hög. Bra hotell med bästa läge och dessutom arrangerar dom utflykter och underhållning på resmålet, allt arrangerat av Paf’s fantastiska team.

Spela bingo och vinn en kryssning

Nu har du chans att vinna en 7 dagars kryssning i Karibien för två personer enbart genom att spela bingo. Kryssningen äger rum mellan den 8:e November och 17 November 2013 med kryssningsfartyget Crown Princess. Nedan kan du se en liten video om Crown Princess.

Vinn en kryssning i Karibien – så här gör du:

Hur vinner man denna fantastiska kryssning i Karibien? Det är väldigt enkelt, enklare än du tror. Du behöver bara spela bingo för att ha chans att vinna. Gå in och anmäl dej och när du anmält dej så ska du spela bingo i bingorummet Ohoj.

Brickorna kostar 2 euro per styck och det räcker att du spelar en enda bingobricka för att vara med i tävlingen. Men det är svårt att låta bli att spela mer eftersom det är riktigt kul att spela bingo hos Paf. Tävlingen pågår mellan den 14-31 Augusti 2013.

Glöm inte att anmäla dej på Paf’s sida när du har registrerat dej.

VM-turnering i bingo

Njut av en härlig kryssning i Karibien och under resan kommer det att vara en VM-turnering i bingo. Det är den 25:e VM-turneringen i bingo och du kan delta. Ett fantastiskt erbjudande och tillfälle. Den lyckliga vinnaren tar hem hela 80,000 dollar, det är nästan en halv miljon kronor.

Det bästa av allt, det är väldigt enkelt att vinna kryssningen. Registrera dej hos Paf och gör en insättning. Anmäl dej till tävlingen. Spela bingo. Du kanske har turen att vinna. Varför inte chansa, du har allt att vinna och mycket lite att förlora!

Tänk vilken lycka att plaska i det kristallklara vattnet på Aruba och på Curacao. Det är ju så enkelt att delta, att spela bingo är så kul och kan vi vinna mer än pengar så är det inget vi tackar nej till, gör du? 🙂

Club Paf

Det är all idé att lite då och då titta in på Club Paf. Dom har regelbundet fina tävlingar där du kan vinna allt från gratis bingo pengar och spelpengar till fantastiska resor och fina prylar av hög kvalitet.

clubpaf

Spela bingo och få extra bingobonus

Paf har ett riktigt bra lojalitetsprogram för oss trogna spelare. Det är väldigt enkelt och allt sköts automatiskt. Varje gång du spelar bingo för 1 euro (för riktiga pengar) så får du lojalitetspoäng. När du nått 500 poäng så kan du omvandla dessa poäng till bingobonus pengar som du kan spela bingo för.

  • 500 Poäng ger dej 5 euro att spela bingo för
  • 1000 Poäng ger dej 10 euro att spela bingo för
  • 1500 Poäng ger dej 15 euro att spela bingo för
  • 2000 Poäng ger dej 20 euro att spela bingo för

Fly höstmörkret och njut i Karibien

Spela bingo och vinn kryssningen och fly höstmörkret och njut av sol och bad och lata dagar. Vinnarna kontaktas av Paf via email eller per telefon. Nedan ser du några bilder från Crown Princess.

crown princess spelhall

crown princess pool