Paf bingo

Paf bingo

Helhetsbetyg Besök Paf

Paf bingo

99 freespins på Night Sky utan omsättningskrav

Regler & villkor

  • Svensk spellicens 2019 och skattefria vinster
  • Många bra bingotävlingar och turneringar
  • Unik bingosida som skiljer sig från alla andra på nätet

Paf bingo – Redan 1966 startade Paf – Play Among Friends (spela tillsammans med vänner) så dom har funnits i många år. Du hittar Paf på Åland men de har också spellicens i Sverige och detta innebär att alla vinster är skattefria för oss spelare.

Paf skänker en stor del av sin vinst till välgörenhet och det är något som vi verkligen uppskattar. När man spelar på Paf bingo och har chans att vinna storkovan så hjälper man samtidigt de som har det svårt.

Pa har en riktigt trevlig bingosida ett enkelt utseende. Pafs bingo har ett bra upplägg på bingorummen, många tävlingar och mycket mera. Även Club Paf där du kan vinna resor och andra upplevelser är riktigt bra. Du hittar alla tävlingar och lotterier under fliken “Tävlingar”.

Paf Bingo

Hos Paf hittar du flera bingorum med olika insatser och vinstpotter. Du hittar 75 och 90-bollars bingo där du spelar med andra. Du kan även spela ensam i så kallat singel player bingo, även där är det varierande insatser.

Paf bingo är en fristående bingosida och inte sammanlänkat med några andra spelsidor som många andra och därför spelar du endast med Pafs spelare när du spelar bingo hos Paf. Detta är unikt numera då de flesta bingosidorna är sammanlänkade på ett eller annat vis. Paf skiljer sig från alla andra bingosidor så gillar du bingo är det en mycket bra spelsajt.

Tillsammans-jackpot

Hos Paf vinner du också när någon vinner Jackpotten, dom kallar det tillsammans-jackpot. Ju fler brickor du har i det spelet där jackpotten går ut ju mer vinner du. Detta är ett riktigt trevligt upplägg och man kan väl säga att delad glädje är dubbel glädje och det stämmer bra här! Tillsammans-jackpotten vinner du i bingorummet Variant 2.

Bingorum Bingo Variant

Det populäraste bingorummet hos Paf är utan tvekan MP Bingo Variant 2. Där är radvinsterna riktigt höga och det är här du kan vinna tillsammans-jackpotten. Dessutom finns det två jackpottar att vinna. Den största jackpotten vinner du inom 47 drag och den lite lägre jackpotten vinner du inom 52 drag. Deras lägre jackpot går ofta ut och den kan bli hög även den.

Club Paf

Direkt när du registrerar dej hos Paf så är du automatiskt med i Club Paf. Där kan du delta i roliga tävlingar och vinsterna är otroligt bra, det kan vara resor världen över, fina prylar, bonus pengar eller något annat.

Du måste registrera dej för att delta i deras tävlingar men det är enkelt, det är oftast bara en knapp du ska klicka på sen är du med och tävlar. Ibland ska du skriva in ditt användarnamn eller din e-mail för att vara med att tävla.

Det enda kravet Paf har för att du ska få vara med och tävla är att du varit aktiv spelare de senaste 3 månaderna. Det innebär att du ska ha gjort en insättning de senaste 3 månaderna så kraven för att vara med och tävla är inte svåra.

Paf har unika spelautomater

Paf har ett stort antal egenutvecklade spelautomater utöver de casino spel dom har från dom stora speltillverkarna som NetEnt med flera speltillverkare. Pafs egenutvecklade spelautomater hittar du bara på Paf och dom är riktigt trevliga. Våra favoriter är Cash and Carry och Legends of The Colosseum som vi ger 5/5 i betyg.

Bingorum Bingo Variant

Det populäraste bingorummet hos Paf är utan tvekan Bingo Variant. Där är radvinsterna riktigt höga och det är här du kan vinna tillsammans-jackpotten. Dessutom finns det två jackpottar att vinna. Den största jackpotten vinner du inom 47 drag och den lite lägre jackpotten vinner du inom 52 drag. Deras lägre jackpot går ofta ut och den kan bli hög även den.

Helhetsbetyg Besök Paf

Paf bingo

99 freespins på Night Sky utan omsättningskrav

Regler & villkor

  • Svensk spellicens 2019 och skattefria vinster
  • Många bra bingotävlingar och turneringar
  • Unik bingosida som skiljer sig från alla andra på nätet