Gratis bingo

Varför får man gratis bingo pengar hos de olika bingosidorna? De seriösa bingosidorna vill ge dej som bingospelare en chans att prova deras bingospel utan att det kostar dej något. Då vet man vad det är för bingosida och om man kommer att trivas hos dom.

gratis bingo

Sedan är det naturligtvis så att bingosidorna använder gratisbingo spel som ett sätt att locka till sej nya spelare. Vi tycker att det är en schysst deal att få spela gratis bingo utan krav på insättning så att man kan få en uppfattning om hur bingosidan är. Det är gratis, det kostar inget och man förbinder sej inte till något, det är bara att testa.

Få en bingo bonus

Du kan också får en bingo bonus, det är en bonus du får när du gör en insättning eller när du spelar chattspel. När du registrerar dej så får du i regel en insättnings bonus och/eller freespins. Denna bingobonus ger dej mer att spela för och fler chanser till vinst. Man kan oftast välja om man vill motta en bonus eller om man väljer att avstå. Det är helt och hållet upp till dej hur du vill göra. Vill du ha mer att spela för så ska du absolut motta en bonus. Men vill du kunna göra ett uttag när du vill så ska du neka en insättningsbonus.

De flesta bonusar har ett omsättningskrav, du kan alltså inte göra ett uttag förrän du uppnått omsättningskravet. De bingo på nätet vi rekommenderar har vettiga och bra villkor för sina bonusar och det är fullt möjligt att uppnå omsättningskravet. Om en bingo eller ett casino skulle ha omöjliga omsättningskrav så skulle de förlora alldeles för mycket, så du kan alltså räkna med schyssta villkor och omsättningskrav på de bingon du hittar hos oss här på bingosidor.net.

Bra svenska bingosidor 2020

Bingosida
Bonus
Besök
500% bonus - Sätt in 400 kronor och spela med 2400 krRegler & villkor
Gratis free spins vid registrering + 100 kr extra utan omsättningRegler & villkor
500% bonus - Sätt in 100 kr och spela med 600 krRegler & villkor
500% bonus- Sätt in 100 kr och spela med 600 krRegler & villkor
100% bonus upp till 1000 kr med koden BERTILRegler & villkor
100% bonus upp till 500 kr med koden MAMAMIARegler & villkor

Kan man vinna på riktigt med gratis bingo?

Javisst kan man vinna på riktigt, alltså vinna riktiga pengar när man spelar gratisbingo. Det gäller bara att ha koll på vilka tider som de har gratisspel. Hos de flesta bingo på nätet brukar dom ha gratis bingo ett par gånger om dagen och då mellan vissa klockslag.

Det man vinner är oftast kontanter men det finns även de som delar ut bingovinsten som en bingo bonus. Får du en bingo bonus som vinst kan du spela bingo för dom pengarna, om du får dom som kontanter kan du göra vad du vill med din bingovinst.

Hur man än vrider och vänder på det så är det bara trevligt med gratis bingo, man satsar inget men man kan vinna en del. Vissa gratis bingo har även en jackpot som man kan vinna även när man spelar gratis bingo. Därför kan man säga att de bingosidor som har gratisbingo till alla nya spelare är ganska säkra på att du kommer att trivas hos dom.

Vänliga hälsningar gänget på www.bingosidor.net