Bingo bonus

Numera är det vanligt att bingo sidor ger dej bingo bonus vid olika tillfällen. I regel får alla nya spelare som registrerar sej på bingosidan en bingo bonus som välkomsterbjudande. Denna bingobonus får du oftast när du gör din första insättning och du får denna bingo bonus endast en gång.

bingo bonus

Bingo bonus – Välkomstbonus

En bingo bonus för nya spelare, även kallat välkomstbonus är en bonus man får när man gör sin första insättning. Det vanligaste är att man får 100% bingobonus på sin första insättning. Det innebär att din första insättning dubblas, sätter du in 500 kronor får du alltså 1000 kronor totalt att spela bingo för. Bonus är numera något i stort sett alla bingosidor har när man ska börja spela bingospel hos dom.

Sveriges bästa bingosidor 2019

Bingosida
Bonus
Besök
500% bonus - Sätt in 400 kronor och spela med 2400 krRegler & villkor
Gratis free spins vid registrering + 100 kr extra utan omsättningRegler & villkor
500% bonus - Sätt in 100 kr och spela med 600 krRegler & villkor
500% bonus- Sätt in 100 kr och spela med 600 krRegler & villkor
100% bonus upp till 1000 kr med koden BERTILRegler & villkor
100% bonus upp till 500 kr med koden MAMAMIARegler & villkor

Bingo bonus utan krav på insättning

Vissa bingosidor ger dej en bingobonus utan krav på insättning. Det betyder att du kan prova att spela utan att du behöver satsa något. Detta är även en form av bingo bonus. Oftast kan du inte ta ut eventuell vinst när du spelar för denna typen av bonus. Detta för att bingosidorna inte vill att så kallade bonusjägare ska utnyttja gratis bingo bonusar, tex. genom att registrera flera spelkonto på samma bingosida.

Men även för befintliga spelare finns det extra bingobonus att hämta under vissa timmar när du gör en insättning, du hittar tiderna på deras sidor. Det finns lite olika bingosidor som är mycket trevliga att spela på och därför kan vi varmt rekommendera dom bingosidor du kan se ovan.

Ett spelkonto per spelsida

Det är bara tillåtet att ha ett spelkonto på de olika bingosidorna. Om någon har flera spelkonto på samma bingosida kommer bingosidan att vidta åtgärder och det kan innebära att du får en varning. Ditt spelkonto kan spärras, eventuella pengar på ditt spelkonto fryser inne. Detta var några exempel, de olika bingosidorna har olika åtgärder för denna typen av bedrägeri. Så tänk på, ha aldrig mer än ett spelkonto på varje spelsida.

Bingobonus varje månad

Det är inte bara nya spelare som får bingo bonus, även befintliga spelare får lite då och då erbjudande om att få en extra bingo bonus, då ofta inom vissa datum och tider, en del har måntaliga insättningsbonusar. Håll koll i nyhetsbrevet där står alla fina bingo erbjudande som bingosidorna har.

Bingochatt – Chattspel

De flesta bingosidor har en bingochatt där en chattvärd håller chattspel och där vinner du bingo bonus, alltså pengar du kan spela bingo för. Dessa chattvinster brukar vara mellan 5 kronor och uppåt, chattvinstens nivå varierar väldigt mellan de olika bingosidorna.

De flesta bingosidor har ett lojalitets program där du tjänar poäng som du kan omvandla till spelpengar, oftast är dessa spelpengar i form av bingobonus.

Gratis bingo

Många bingosidor har gratis bingo på speciella tider och dagar och då kan du spela bingo helt gratis utan att satsa några pengar men du kan vinna pengar. Vinsterna från gratis bingo är oftast i form av bingobonus men ibland kan det även vara riktiga pengar som du har möjlighet att ta ut. Se villkoren för respektive bingosida.

Omsättningskrav för bingo bonus

Det finns nästan alltid ett omsättningskrav för en bingo bonus och det innebär att du måste omsätta den bingo bonus du fått ett antal gånger innan du kan göra ett uttag till ditt bankkonto. Hur mycket du måste omsätta finns att läsa i villkoren på de olika bingosidorna, det varierar väldigt mycket.

Dock finns det bingosidor som inte har omsättningskrav men det är väldigt sällsynt. Vissa bingo bonusar har lägre omsättningskrav beroende på vad det är för kampanj osv. Läs i villkoren på respektive bingosida. Har du några frågor så hjälper deras kundsupport dej och förklarar hur det fungerar.

Varför får man bingobonus?

Varför är bingosidor så generösa med bingo bonus till sina spelare? Det är ganska enkelt, dels vill dom att du ska trivas på deras sida och stanna kvar hos dom. Om du får generösa bingo bonusar så trivs du bra och behöver alltså inte sätta in pengar så ofta om du inte skulle vinna alltså. Det är lite en win-win-situation. Du vinner på det för du får spela mer och spela längre, bingosidan behåller dej som spelare och månar om att du trivs hos dom.

Det är trevligt att kunna spela lite extra och det gör man med bingobonus, du kan spela mer och längre och det är helt gratis bingo som inte alls är dumt att få. Vissa bingosidor erbjuder dej att själv välja om du vill ha en bingo bonus eller inte. Men det vore nästan dumt att säga nej till gratis pengar eller hur. Vi tar alltid bingo bonus när den erbjuds. Läs gärna vår nybörjar guide.

Bingosida
Bonus
Besök
500% bonus - Sätt in 400 kronor och spela med 2400 krRegler & villkor
Gratis free spins vid registrering + 100 kr extra utan omsättningRegler & villkor
500% bonus - Sätt in 100 kr och spela med 600 krRegler & villkor
500% bonus- Sätt in 100 kr och spela med 600 krRegler & villkor
100% bonus upp till 1000 kr med koden BERTILRegler & villkor
100% bonus upp till 500 kr med koden MAMAMIARegler & villkor