Bingorecensioner

Här kan du läsa recensioner av de svenska bingosidor vi har recenserat. Du kan också se vilken bonus du får när du öppnar ett nytt konto på en bingosida.

Rank
Bingosida
Bonus
Betyg
Besök
Bertil bingo

Bertil bingo - 20 omsättningsfria gratissnurr värda 5 kr/st

Bingo.com

Bingo.com - 100% upp till 1000 kr i bonus

MamaMia

MamaMia bingo - 20 omsättningsfria gratissnurr i Book of Dead värda 5 kr styck

Maria bingo

Maria bingo - 100 cash spins utan omsättning på Golden ticket 2

Paf bingo

Paf bingo - 99 freespins på Night Sky utan omsättningskrav

Unibet bingo

Unibet bingo - 100 free spins i Book Of Dead

Att välja rätt online bingo

Det finns väldigt många bingosidor på nätet, hur många vågar vi inte ens gissa men det rör sej om tusentals bingosidor, även vi som spelat online bingo sen bingo på nätet började för många år sen stöter på nya bingosidor hela tiden. Många nya online bingo tillkommer hela tiden världen över, online bingo växer så det knakar. Vi rekommenderar bra dom sidor som har svensk licens och skattefria vinster.

Hur ska man då kunna välja ”rätt” bingosida att spela på när det är så många att välja på? Var någonstans kan man läsa vad andra spelare tycker? Det finns massor med sidor på nätet som skriver om dom olika online bingo men ännu har vi inte sett mer än en sådan sida som låter spelarnas röst göras hörd, nämligen Bingo På Nätet. Där kan du lämna bingorecensioner och dina egna synpunkter.

Bingorecensioner

På alla andra sådana sidor vi har hittat så hittar du bingorecensioner, men när man tittar på vem det är som lämnat dessa bingorecensioner så ser man att det är den som äger just den sidan som lämnar sina egna bingorecensioner, det säger inte så mycket om hur sidan är eftersom det enbart är en person som lämnat bingorecensioner.

På bingo-på-nätet.net är det inte så utan där är det dom riktiga, dom verkliga bingospelarna som lämnar sina bingorecensioner på de olika bingosidorna och dom kan även lämna sina synpunkter.

En sådan bingosida är verkligen till stor nytta för oss som spelar bingo som vill veta hur andra upplever dom olika bingosidorna, både positiva och negativa bingorecensioner är guld värt för oss bingospelare, speciellt om man är nybörjare på bingo. Om du har spelat på en bingosida rekommenderar vi dej att lämna dina bingorecensioner på den sidan.

Vad är då en bingorecension?

Du lämnar dina personliga synpunkter på en speciell bingosida, en bingosida du själv spelat på och har erfarenhet av. Du betygsätter de olika delarna hos bingosidan och sedan när du lämnat dina betyg så sammanfattas betyget till ett genomsnitt för bingo sidan plus att du kan lämna dina synpunkter, positiva och negativa i ett meddelande som besökare till sidan kan läsa. Du får gärna vara anonym, det viktigaste är att du är ärlig.

Bingobonus

Alla bingosidor har olika kampanjer som ska locka spelare till sej. Det kan vara extra insättningsbonus, tävlingar där du kan vinna allt från gratis bingo pengar, bingobonus eller prylar, resor, ja i princip vad som helst. Det är trevligt med dessa erbjudanden och kampanjer. Ett par bingosidor som hade gratisbonusar var Utopia och Guldbingo men dom har tyvärr ingen svensk spellicens så vi kan inte rekommendera dom längre.

Säkra online betalningar

Säkerheten vid insättningar och uttag hos en bingosida är viktig, både för dej och för bingosidan.  Vilken metod känner du dej bekväm att använda när du ska göra en insättning? Med ditt visa/mastercard, någon ewallet eller banköverföring? Det finns många olika säkra online betalningar att välja mellan och du väljer det som känns bäst för dej. I stort sett alla betalningsmetoder är säkra idag. Tekniken och säkerheten går framåt och det känns bra.

Tänk på att vissa spelsidor ger extra bingobonus när du gör en insättning med vissa insättnings metoder. Läs på respektive bingosida vad som gäller.