NordicBet ger dej 200 kr att spela bingo för

Du har väl inte missat att NordicBet ger dej 200 kronor att spela bingo för. Alla nya spelare får det och det är ett riktigt schysst erbjudande. Inte nog med det, dom har Happy Hour, Lunch bingo, Gratis bingo och mycket mera.

Så här får du 200 kr att spela bingo för

När du har registrerat ett spelkonto hos NordicBet och spelat för 50 kronor i bingon så får du 200 kronor av NordicBet. Det ska vara kul att spela bingo och det blir lite roligare när man får gratis bingo pengar eller hur!

Dessutom får du 25 free spins på sloten Starburst så fort du registrerat ett spelkonto. Det är inget krav på insättning, du får dom helt gratis, som en liten välkomstpresent.

Välkomstbonus

När du gör din första insättning hos NordicBet får du dessutom 100% bonus på din första insättning. Plus att du får ytterligare 75 free spins på Starburst när du gjort din första insättning.

Happy Hour varje fredag

Varje fredag mellan klockan 20:00-21:00 är det Happy Hour i ”Yellow Room”. Detta bingorummet har endast NordicBets spelare tillträde till, vilket innebär att det är lite färre spelare och större chans att vinna. Under Happy Hour timmen så har dom utökat med bättre priser, värda 500 kronor, så det är lite speciellt och verkligen trevligt och spännande.

Spela bingo på lunchen

Varje onsdag mellan klockan 11:00-13:00 så är det lunchevent som chattvärdarna anordnar. Det bjuds på en hel del skoj, roliga bingospel och fina priser. Men inte nog me det, spela för minst 50 kronor så får du 50 lojalitetspoäng!

Spela bingo Gratis

Sist men inte minst så måste vi nämna att NordicBet har Gratis bingo varje dag mellan klockan 13:00-14:00. Du spelar gratis bingo i bingorummet ”Blue room” och du får 12 brickor i varje spel helt gratis.