Paf har lanserat ett nytt bingorum som heter Naturbingo

I dagarna har Paf lanserat ett nytt bingorum som dom kallar för Naturbingo och här köper du brickor för €0,5. Gillar du att vara ute i skog och natur? I Naturbingo rummet kan du välja bakgrundsbild och uppleva naturen när du spelar bingo.

Besök Paf nu direkt och hämta din välkomstbonus >>>

Nytt bingorum hos Paf

Naturbingo är en 75-bollars bingo där brickorna kostar så lite som €0,5, alltså 50 cent. Får du full bricka inom 54 drag så vinner du den progressiva jackpotten som börjar på €150 och stiger tills den går ut. Är du nästa vinnare av den jackpotten? I skrivande stund är jackpotten i Naturbingo uppe i €167,28, så den har troligtvis precis gått ut, någon har
vunnit den.

Pafs bingorum

Just nu håller Paf på att bygga om sin bingo och därför hittar du i skrivande stund endast 3 bingorum där du spelar med andra och 2 singel player room. Det kommer fler bingorum efterhand nu under sommaren, så vi skulle tro det blir ett flertal bingorum när dom byggt ut sin bingo helt och hållet. De bingorum som finns i skrivande stund är följande:

Bingo Variant

Detta är Pafs absolut populäraste bingorum. Det är 75-bollars bingo och där är 2 jackpottar att vinna, en på 52 drag och en på 47 drag. Det är också i detta rummet som du kan vinna tillsammans-jackpotten, när någon vinner jackpotten så vinner du också. Ju fler brickor du har desto mer vinner du. Det finns även en chatt där du kan chatta med dom andra spelarna. Brickorna kostar €2 i detta bingorum.

Bingo With Friends

En kul bingo med regelbundna utlottningar av priser, det är precis som livebingo ombord på kryssningsbåtarna. Detta är ett helt nytt bingorum hos Paf. Brickorna kostar €1 i detta bingorum.

Naturbingo

Detta är Pafs senaste bingorum och här möts naturvänner och du väljer själv vilket naturmotiv du vill ha som bakgrund. Brickorna kostar €0,5 i detta bingorum.

Singel bingo

Bingo är det klassiska bingospelet där du har fem chanser att vinna och högsta vinsten
är otroliga €10 000.

Tripple bingo

Det magiska numret är 3 i detta bingospel som har 25 slumpmässigt valda nummer av totalt 75. De 25 nummer är upplagda på brickan.

Bingochatt hos Paf

I bingorummet Bingo With Friends kan du delta i chattspel när chattvärden är där. Tiderna när chattvärden är i bingorummet är måndag till fredag klockan 18:00-20:00 och även fredagar klockan 10:00-12:00 samt på helgerna klockan 16:00-18:00. Du kan ställa frågor och annat till chattvärdarna som även håller i frågesport och tävlingar i chatten.

Besök Paf nu direkt och hämta din välkomstbonus >>>

Välkomstbonus till nya spelare hos Paf

Om du registrerar dej hos Paf idag så får du direkt 20 free spins på jackpot sloten Hall of Gods. Du får dom helt gratis, ingen insättning krävs.

När du gjort din första insättning får du 30 free spins på Pafs egenutvecklade spelautomat Legend of the Colosseum. Dessa 30 free spins får du om du använder våra länkar då det är ett exklusivt erbjudande endast till våra besökare.

Dessa 30 free spins är utan omsättningskrav och det innebär att det du vinner på dina
free spins det behåller du, det är alltså kontanta pengar.

I Club Paf kan du vinna en av sex stycken Sony Walkman 4 GB vattentäta och trådlösa MP3-spelare eller €20 i bonuspengar. Spela bingo hos Paf och vinn. Tävlingen pågår 23-29 juni 2014.