Sommarbingo hos Bertil med fina vinster!

Nu är sommaren här och det är varmt och soligt, sommarbingo lockar det?. Men trots det är det svårt att låta bli att spela lite bingo på nätet ibland. Det är avkopplande och spännande. Bertil bingo har skön sommarbingo med extra vinster.

Besök Bertil nu direkt och hämta din välkomstbonus >>>

Sommarbingo hos Bertil

Hos Bertil kan du spela gratis bingo tre gånger om dagen och det blir extra Kalasbingo som bjuder på extra fina sommarvinster. Inte nog med det, på onsdagar och torsdagar väntar Aftonsnurr direkt efter gratis bingot, det innebär att du snurrar gratis på sommar slottarna.

Gratis bingo

Du kan alltså spela gratis bingo tre gånger om dagen, tiderna som du kan spela gratis bingo är klockan 12,00-13,00, 17,00-17,30 och 22,30-23,00. Du får tre bingobrickor per spelomgång och den fasta prispotten ligger på 250 kronor. Det blir totalt 2 timmar gratis bingo varje dag hela sommaren. Det kan vara skönt att pausa en stund från solen och gå in och svalka sej, vad är då bättre än att spela bingo gratis 🙂

Spela sommarbingo på din Mobil & Surfplatta – Minibertil

Du vet väl att du kan spela bingo hos Bertil på din mobil och din surfplatta. Överallt kan du bära med dej Bertil och spela när du känner dej spelsugen eller behöver koppla av en stund.

Välkomsterbjudande – Freespin – Bonus

Alla nya kunder får 100% bingobonus på sin första insättning plus 10 freespins. Inte nog med det så under sommaren mellan den 12 Juni fram till den 20 Augusti 2013 så får du ytterligare 40 freespins när du gör din första insättning.

Besök Bertil nu direkt och hämta din välkomstbonus >>>

Kalasbingo

Hela sommaren kan du spela Kalasbingo Special varje dag mellan klockan 18,00-22,30 i bingohallen. Jackpotten har ett startvärde på 25,000 kronor och chattvärdarna är på plats under hela sommaren och dom är lite extra generösa så det blir fler vinnare och roliga frågesporter och massor med bingobonus pengar att vinna.

Vinn mat för 2000 kronor

Inte nog med den fina jackpotten i Kalasbingo så kan du vinna mat för 2000 kronor, det är värdecheckar på ICA som du vinner. För att vinna mat för 2000 kronor så ska du få bingo på din första rad inom 8 drag, det är inte alls omöjligt att få bingo så snabbt, testa så får du se, vem vet, det blir kanske du som vinner mat för 2000 kronor.

Freespin på Starburst

Efter kvällens sista gratis bingo så väntar Bertils aftonsnurr. Bertil bjuder alla som sätter in och spelar för 300 kronor eller mer på hela 50 freespin i Starburst och detta är mellan klockan 23,00-24,00 på onsdagar och torsdagar. Är du nattuggla och gillar att spela gratis bingo och gratis casino så är detta verkligen ett fint tillfälle.